Shopping og inspirasjon

retthejm-05

Shopping og inspirasjon

I foajeområdet på Folketeateret bli det mulighet for inspirasjon, rådgivning og shopping. Her vil dere være flere utstillere som viser nyheter innen bolig, hus og hjem.

Om Comfort

Det er stor forskjell på bad og drømmebad. Comfort er rørleggeren med hjerte for faget. På standen får du råd og tips til planleggingen av ditt drømmebad. I tillegg vil du få mer inspirasjon om drømmebadet fra scenen, under foredraget «Baderomstrender 2018».

Om Granit

Granit er en design- og livstilsbutikk som gjør alt for at tilby deg inspirerende og gode produkter i en nøytral fargepallett. I butikkene finner du produkter til innredning og styling, samt smart oppbevaring. I tillegg finner du flotte kjøkkenprodukter og et bredt sortiment av krukker. Alle produktene har en tilknytning til det naturlige ved deres materialer, farger, håndverk og holdbarhet.

Om Artwood og Englesson

S Heffermehl AS kommer på DITT HJEM 2018. På scenen vil vi inspirere med de flott møblene, både til inne- og uterom, fra både Artwood og Englesson. I tillegg vil de stå på stand å selge lekre putetrekk fra Artwood med spesialpris til deltakerne på DITT HJEM 2018.

Om Nordsjö Idé & Design

For Nordsjö Idé & Design er det viktig å levere produkter av god design og høy kvalitet, for at du som kunde skal føle deg helt fornøyd med besøket i deres butikker. Minst like viktig er det at du får den hjelpen og servicen du trenger for at prosjektet ditt skal bli akkurat så fint som du hadde tenkt deg. De hjelper deg å skape DITT HJEM slik du vil ha det, og du møter dem på stand på interiørdagen. Deres hovedkategorier er maling, gulv og tapet. Se mer om deres butikker på www.nordsjoidedesign.no

R.Bergersen Sikkerhet & Design AS

R.Bergersen Sikkerhet & Design AS har gjennom mange år på markedet bygd seg opp et sortiment og blitt Norges største på utvalg av kvalitetsbeslag. Hos oss vil du finne varer av meget høy kvalitet, nøye utvalgt og satt sammen for den beste bruksopplevelsen og som gjerne setter den lille siste finishen på møbelet eller rommet. Mange av produktene som blir presentert på bildene er varer fra de kjente merkevarehusene i Europa; D line, Turnstyle og Formani. Alle er bedrifter som har holdt på i årrekker og levert varer til store anerkjente prosjekter. Våre presenterte dørvridere er vridere av meget høy kvalitet. Våre inne og yttervridere er vridere laget i helstøpt messing for lang holdbarhet og for å unngå slarkete håndtak over tid. Alle med produkter med fokus på kvalitet og en positiv brukeropplevelse. De leverer varer beregnet for å tåle hverdagslig bruk og slitasje i mange år fremover uten at produktene skal bære preg av slitasje. 

F&H of Scandinavia AS kommer til å vise sesongens vakre nyheter fra Södahl som denne våren har et bredt og trendy putesortiment, samt lekkert sengetøy og flotte baderomstekstiler. Kom til et inspirerende dekket Bitzbord med flotte farger i tøft stentøy. Se hvordan A Simple Mess krydrer interiøret med alle sine sommerlige produkter. Det vil være salg av utvalgte tekstiler.

 

INTAG

INTAG, Interiøragentuer J Sveen AS, ble etablert i 1966, og representerer i dag ledende produsenter innen tekstiler, tapeter og tepper. 21. April gleder vi oss til å vise frem Jacaranda Carpets, de leverer elegante håndknyttede og vevde tepper i fantastisk kvalitet, laget i naturmaterialer som ull, viskose og silke.

BODUM. Make taste - not waste.

Den gode koppen med kaffe har vært sjelen og det gjennomgående i alt som BODUM har foretatt seg siden begynnelsen i 1944. Merket slo for alvor gjennom med den franske presskannen Chambord.  Bodum er fortsatt familieeid med Jørgen Bodum ved roret.  Gode kaffebønner, en glasskanne, et stålfilter og nykokt vann er alt som skal til for at brygge verdens beste kopp kaffe.  Slik har det alltid vært, og slik vil det alltid være.  De tradisjonelle papirfiltrene har også den ulempen at de suger både aroma og olje ut av kaffen.  Med stålfilteret blir alle de fine smaksstoffene bevart. Ingen vanskelig nedbrytbare aluminiumskapsler og bly. 
Ingen overflødige papirfiltre. Make taste – not waste.

Blomstermaala Wallpaper Collection

Inspirasjon fra boken Dusty

retthejm-11
retthejm-12
retthejm-13
retthejm-17
retthejm-22
retthejm-18
retthejm-27
retthejm-28
retthejm-29
retthejm-19
retthejm-32
retthejm-36
retthejm-35
retthejm-38
retthejm-39
retthejm-40

Unn deg en lørdag med masse inspirasjon!