Shopping og inspirasjon

Shopping og inspirasjon

Dagen vil by på mange muligheter for shopping, inspirasjon og rådgivning. Standene er åpne i begge pausene og frem til kl 17:00 denne lørdagen. Her er noen av våre samarbeidspartnere:

IKEA

Vi elsker hjem 

IKEA mener at god design skal være tilgjengelig for alle, og denne tilnærmingen kaller de “demokratisk design”. Og hvordan klarer de å lage produkter som kombinerer bærekraft, form, funksjon, kvalitet og en lav pris? Fordi de alltid spør oss selv: “Finnes det en bedre måte å gjøre det på? Du møter IKEA på Ditt hjem, både på scene, stand og uterom: www.ikea.no

Fargerike

Vi gjør hus til hjem 

La deg inspirere av Norges største utvalg innen gulv, farger og tapet i våre Fargerikebutikker. 
Gjennom 25 år har vi hjulpet nordmenn å finne sin stil. Enten i butikk eller på hjemmebesøk. 

alton&heim

alton&heim er et nytt, dansk merke med ønske om å endre den tradisjonelle oppfattelse av hva høykvalitets designmøbler skal koste. 

I samarbeide med danske arkitekter har vi skapt en moderne nordisk kolleksjon av møbler og interiørprodukter. Vi legger meget stor vekt på den gode samvittigheten og derfor er hele våres konsept bæredyktig med minst mulig transport mellom våre kunder og leverandører. Og materialer som er naturlige og miljø sertifiserte. 

Besøk oss på www.altonheim.com

Wonderland

Wonderland er en av de ledende norske sengeprodusentene.

På Wonderland sin stand kan du prøve det siste innen norsk sovekomfort, og få tips om søvn og sengens betydning for å sove og restituere godt. Her er det lov å legge seg i de deilige sengene – og ta seg en liten pause. Livet byr på alt. Søvn gjør deg klar for mer.

Lundhs Real Stone

Norsk naturstein til ditt hjem.

Lundhs Real Stone er en serie utvalgte natursteiner av typen Larvikitt og Anortositt som kan brukes til benkeplater på kjøkken og bad, fliser og uteområder. Kom innom oss på Ditt hjem 2019 – her gir vi tips og råd om bruk av stein, og har med oss et utvalg interiørartikler i naturstein til spesielt gode priser. www.lundhsrealstone.com

Borge

Borge er Norges største leverandør av tapeter til faghandelen.

Fordi smak kan diskuteres har vi noe for enhver. Kom til Borge sin stand på Ditt Hjem –  her vil du få masse inspirasjon, råd og tips. Vi deler også ut flotte tapetprøver som du kan få med deg hjem. Vi gleder oss til å se deg! Våre forhandlere finner du på borge.no

Comfort

Comfort gjør drømmebadet mulig!

Drømmebadet ditt er heldigvis ikke langt unna. Kom innom Comfort sin stand på Ditt Hjem, så får du gode råd og tips og et stort utvalg av produkter og tilbehør. De er erfarne og oppdaterte fagfolk som hjelper deg med alt som har med bad og kjøkken å gjøre. Finn din rørlegger og butikk på comfort.no

Neby HI-FI Concept

Neby Hi-Fi Concept er blant Norges ledende importører av testvinnerene innen DAB radioer, lydmøbler, Hi-Fi og design produkter. De kommer på Ditt Hjem og vil der tilby Genevaprodukter med rabatterte priser.

Northern

Livsstilsvaremerket Northern ble skapt i studioet hos Northern Lighting, hvor et norsk team med kreative hoder har belyst våre liv siden 2005. Med en frisk tilnærming til skandinavisk design har Northern en ny og inspirerende visjon for interiøret. På denne dagen vil Northern vise og selge et utvalg lamper og aksessoarer fra sortimentet deres. Les mer om Northern på www.northern.no.

Eske Interiør

Butikken har en helt egen miks av produkter håndplukket av personalet, og en særegen stil på stylingen som gjør den til en konstant inspirasjonskilde for både kunder og stylister. Driverne av butikken er overbevist om at et godt innredet hjem vil øke livskvaliteten, og er på evig leting etter inspirasjon over hele verden. Her er litt inspirasjon fra noen av deres prosjekter. 

Interiørdesign: Eske v/Karina Holmen   Fotostyling: Tone Kroken   Foto: Filippa Tredal

 

Ramsøskar Interiørarkitekter

Ramsøskar brenner for å skape funksjonelle og inspirerende omgivelser overalt der mennesker lever og arbeider.  Spør interiørarkitektene – Ta med deg ideene dine og besøk deres stand! Interiørarkitekter fra Ramsøskar gir deg profesjonelle råd, og innspill som du kan ta med deg hjem. Her finnes også mulighet til å kjøpe Ramsøskars Boligbok.

MORFEUS arkitekter

Partnerne Caroline Støvring og Cecilie Wille i MORFEUS har som målsetning å skape arkitektur med varige, tidløse kvaliteter. Kontorets arbeider preges av en intuitiv og samtidig rasjonell tilnærming, og vektlegging på hvert prosjekt som noe unikt. Løsninger og uttrykk varierer derfor med utspring i ulike landskap, funksjoner og oppdragsgivere. MORFEUS har samtidig fokus på bærekraft, rasjonelt byggeri og arealeffektive løsninger for å oppnå gode boligkvaliteter til anstendig pris. Flere av kontorets prosjekter har gjort seg bemerket gjennom nominasjoner og priser, og har vært publisert nasjonalt og internasjonalt.

DE POORTERE DECO S.A

Louis de Poortere er en internasjonal, anerkjent teppeprodusent i verdensklasse som har produsert tepper av ekstraordinær kvalitet siden 1859. 
Gjør rommet ekstra lunt og behagelig med et mykt teppe. Louis de Poortere har tepper og størrelser som passer inn i alle rom. Besøk den på stand på DITT HJEM!

retthejm-11
retthejm-12
retthejm-13
retthejm-22
retthejm-47
Borge_primary_logo_framed_cmyk
geneva_logo_flagg-01
ikea logologo
Fargerike logo CMYK pos.fw
55 LRS logo
Skjermbilde 2019-05-15 kl. 14.04.34

Bli med på den store interiørdagen 27. april!