Samarbeidspartnere

Shopping og inspirasjon

Dagen vil by på mange muligheter for shopping, inspirasjon og rådgivning. Her er noen av våre samarbeidspartnere:

Fargerike

Vi gjør hus til hjem 

La deg inspirere av Norges største utvalg innen gulv, farger og tapet i våre Fargerikebutikker. 
Gjennom 25 år har vi hjulpet nordmenn å finne sin stil. Enten i butikk eller på hjemmebesøk. 

Wonderland

Wonderland er en av de ledende norske sengeprodusentene.

På Wonderland sin stand kan du prøve det siste innen norsk sovekomfort, og få tips om søvn og sengens betydning for å sove og restituere godt. Her er det lov å legge seg i de deilige sengene – og ta seg en liten pause. Livet byr på alt. Søvn gjør deg klar for mer.

Borge

Borge er Norges største leverandør av tapeter til faghandelen.

Fordi smak kan diskuteres har vi noe for enhver. Kom til Borge sin stand på Ditt Hjem –  her vil du få masse inspirasjon, råd og tips. Vi deler også ut flotte tapetprøver som du kan få med deg hjem. Vi gleder oss til å se deg! Våre forhandlere finner du på borge.no

Comfort

Comfort gjør drømmebadet mulig!

Drømmebadet ditt er heldigvis ikke langt unna. Kom innom Comfort sin stand på Ditt Hjem, så får du gode råd og tips og et stort utvalg av produkter og tilbehør. De er erfarne og oppdaterte fagfolk som hjelper deg med alt som har med bad og kjøkken å gjøre. Finn din rørlegger og butikk på comfort.no

Neby HI-FI Concept

Neby Hi-Fi Concept er blant Norges ledende importører av testvinnerene innen DAB radioer, lydmøbler, Hi-Fi og design produkter. De kommer på Ditt Hjem og vil der tilby Genevaprodukter med rabatterte priser.

Eske Interiør

Butikken har en helt egen miks av produkter håndplukket av personalet, og en særegen stil på stylingen som gjør den til en konstant inspirasjonskilde for både kunder og stylister. Driverne av butikken er overbevist om at et godt innredet hjem vil øke livskvaliteten, og er på evig leting etter inspirasjon over hele verden. Her er litt inspirasjon fra noen av deres prosjekter. 

Interiørdesign: Eske v/Karina Holmen   Fotostyling: Tone Kroken   Foto: Filippa Tredal

 

retthejm-11
retthejm-12
retthejm-13
retthejm-22
retthejm-47
Borge_primary_logo_framed_cmyk
geneva_logo_flagg-01
logo iKEA
Fargerike logo CMYK pos.fw

Bli med på den store interiørdagen 27. april!