Program

Få masse inspirasjon!

Programmet er fylt med inspirerende foredrag fra de beste i bransjen, shopping og underholdning.

Kl. 09.15

Dørene åpnes: Registrering, samt shopping, inspirasjon og mingling i foajeområdet

Kl. 10.00 – 15.30

Inspirasjonsforedrag i salen. Dagen inkluderer også  to gode pauser hvor det blir tid til shopping, rådgivning og inspirasjon

Det taes forbehold om små endringer i programmet og klokkeslett.

Se de spennende foredragsholderne under:

Spennende og lærerike foredrag med

retthejm-44
Interiørprofil

Halvor Bakke

DET SKAL VÆRE GODT Å KOMME HJEM

Untitled-1-01
MALER OG TAPETSERER

Einar Nilsson

TIPS, TRIKS OG FARGEMIKS

retthejm-49
INTERIØRDESIGNER

Karina Holmen

TRENDER I HJEMMET

Trender kommer og går, men hvordan kan du bruke inspirasjonen til å oppgradere ditt eget hjem? Karina Holmen viser hovedtrendene innen farger, dekor, materialer og styling for våren 2019, og gir tips om hvordan man selv kan få til uttrykket hjemme. Karina er medeier i Eske Interiør og hun er brukt som ekspert i magasiner og på TV, senest som dommer i bolig-konkurransen HUSET på TV2.

retthejm-45
Redaktør bonytt

Kriss Daatland

NORSK DESIGN GJENNOM TIDENE

Hvor var vi og hva har det blitt? Bonytt har gjennom åtte tiår presentert og dokumenter utviklingen av norsk design. Vi leter i arkivene og tilbakeblikket får dere av Kriss Daatland, redaktør i Bonytt.

retthejm-46
INTERIØRARKITEKT MNIL

Trond Ramsøskar

SLIK FÅR DU HOTELLSTILEN

Drømmer du om å få hotellstilen hjemme? Trond Ramsøskar vil gi deg inspirasjon og gode råd til hvordan du med enkle innredningsgrep kan få den gode og lune hotellfølelsen hjemme. Han er en fargeglad interiørarkitekt, og har i flere år jobbet med innredning av hoteller. Trond har mastergrad i interiørarkitektur og møbeldesign, og kreativ leder/partner i Ramsøskar arkitektkontor.

greyer background
GRUNDER

Ove Rogne

Interiøret er en fleksibel og kreativ plass. Hvordan skapes de produktene vi velger å omgi oss med? Og hva er historiene bak? Ove Rogne skal fortelle historien om sin reise ved å etablere en ny norsk merkevare. Ove Rogne er grunder og leder for Northern.

retthejm-50
JURY

Kråkvik&D'Orazio

For å hedre de produsentene som forener funksjon og estetikk og skaper fine bruksting vi trenger i livene våre, vil Bonytt for første gang dele ut en pris. Til hjelp med å plukke ut og evaluere mengden av mulige kandidater, har vi fått med oss den kreative duoen Kråkvik&D’Orazio i juryen. Vinneren avslører vi på Ditt hjem.

retthejm-48
KONFERANSIER

Einar Tørnquist

Han skal lose oss gjennom dagen med humor og artige skråblikk.

Unn deg en lørdag med masse inspirasjon!